Privacy Policy
Privacy Policy and Information Notice on Processing of Personal Data

The website https://argo-mykonos.gr/el/ is managed by the company «ARGO MYKONOS Ε.Ε.». The personal data, namely all the information that identifies you as persons directly or indirectly, which you provide optionally and compulsorily when you visit the website or when you sign up for various applications related to services provided by Argo Hotel and any additional personal data will be requested in the future is collected, processed, transferred, saved and used by our company as data controller, as well as by service providers including data processors and service providers.

Our hotel takes the protection of your privacy and personal data very seriously and has taken all necessary measures to ensure the security and confidentiality of the information concerning visitors / users of its Website.

Please read this Privacy Policy carefully in order to be informed about the information collected by you when you visit and when you use its online services, the information posted on it, its use and your rights. These terms may be improved, updated or modified in whole or in part at any time.
This Policy is for informing the data subjects in accordance with Articles 13-14 of the EU General Data Protection Regulation 679/2016. If you have any questions about this Policy and in general the way the hotel collects and processes your personal data, please contact us at info@argo-mykonos.gr

Information we collect
1. Information collected automatically during your visit and interaction with our Website

Our Website has informative content about the services provided for your stay in our hotel and only browsing it (without making a reservation or sending a request) does not require the visitor to provide / import personal data. However, just by visiting and browsing the Website, certain information can be automatically collected, which can identify you directly or indirectly, such as:
• your computer’s Internet Protocol (IP) address,
• the type of browser and the operating system,
• the websites you visited immediately before and after your visit to the page,
• connection speed and information about the software programs installed on the computer,
• basic server connection information and
• information collected through HTML cookies, Flash cookies, web beacons and other similar technologies (see the Cookies section below).

2. Information you provide us directly
Contact
In case the visitor of the Website wishes through this to contact the hotel, he is invited to fill in and submit the corresponding contact form, during the submission of which the Website collects and processes, with your consent, your following personal data:
• name and surname
• email
• subject
• message (free text of the visitor of the Website)
• security code

Booking and providing extra services
You may also be asked to provide personal information about special purposes, such as when making a reservation for accommodation at our hotel, when making a request for additional services, at which time they are collected, among other things:
-communication details, such as your name, email address, email address and phone number.
-credit card number or other payment account number, billing address and other payment and charge details (“Payment information”).
-files and copies of your mail if you contact us.
-information that is necessary for the fulfillment of special requests (for example health conditions that require special accommodation)
-information about the stay of visitors, including the date of arrival and departure, as well as goods and services purchased.
-and in limited cases, customer credit information.

Promotional actions
When you sign up for a newsletter, we collect and store your email address. As part of your previous transaction with our hotel or with your express consent, we may from time to time send you an email to your personal or professional email address, or call you and send you messages on your phone number to inform you of new offers from our hotel and events that may interest you. By using this Website and subject to the provisions of the legislation on consent for sending electronic communications for direct commercial purposes, you provide your express consent for all of the above processing of your personal data. In case you wish that such updates are not received or at any time you wish to discontinue them, please notify us immediately at the hotel’s email address. You are free to withdraw your consent at any time.

3. We may collect personal information from various sources, including:
-through the Website
-through booking and telephone call centers
-through social media and trademark channels (for example Facebook, Twitter).

FOR STATISTICAL ANALYSIS:
To learn more about how our website is used by its visitors, we keep in aggregate form and analyze the data we collect. We may use this information, for example, to monitor and analyze the use of the Website, to enhance its functionality and to better shape its content and design according to the needs of our visitors.

MINORS
When collecting information directly from you, we take the appropriate care to verify which of the collected personal information relates to minors. In any case, if we find that we have collected any personal information from a minor under the age of 15 without verifiable parental consent, in accordance with the provisions of Article 21 of Law 4624/2019 (Greek Legislation), we will delete the information from our database as soon as possible with the relevant information of the parent or guardian of the minor. If you think we may have collected information from a minor under the age of 15, please contact us immediately.

FOR WHAT PURPOSES WE USE THE INFORMATION WE COLLECT
We collect, process, use and store your personal data:
– For verification of your data by us, when you link to our websites, our Applications and wi-fi.
– To fulfill accommodation or information requests and recall your preferences and registration information.
– To provide our services to you.
– To contact you and send you information about our services and offers.
– To assess and retrieve data for administrative and other communication purposes and to operate and improve the quality and effectiveness of our services, our websites, programs and applications related to our operations.
– For compliance with applicable law, such as the recording of all personal data of customers staying at the hotel, and the maintenance of documents of all movements..
– To support IT purposes.
– To support business processes.

LEGAL BASES FOR PROCESSING YOUR PERSONAL DATA
The legal bases for the processing of your personal data are directly related to the intended purpose. When your data is collected for the purpose of booking or providing extra services from our hotel, the processing is considered legal in the context of the performance of the contract with you. The collection of your identification data is necessary to comply with our legal obligations. The processing of your data for promotional purposes is based on your consent. At the same time, depending on the nature of the processing, it may be based on other legal grounds of Article 6 of the GDPR (for example our legal interest) or Article 9 when the processing concerns personal data of specific categories (for example express consent in case you share with us data such as your allergies or other preferences, in order to be taken into account during your stay).

USE AND EXCHANGE OF INFORMATION
• Our hotel respects your right to privacy and the information that concerns you and therefore uses this information for the aforementioned purposes. For this reason, it does not disclose, transmit or make your information available to third parties. We also do not transmit this information outside the European Union.
We may make information about you available to other companies, applications or individuals in the following circumstances:
• We may disclose to third parties aggregated information or information that does not directly identify you, so that we may develop the content and services of our Website. Please note that we do not disclose your contact information to third parties in any way.
• We may use or use in the future third parties to provide services related to our Website, such as database management, maintenance services, analytics, data processing and email distribution and text messaging. These third parties will have access to the information that concerns you only for the performance of their above duties on our behalf and with explicit contractual obligations regarding the protection of your privacy and personal data.
• We may disclose information about you in the event that the hotel is acquired by or merged with another company or when a similar business transaction takes place. However, in this case, our Website will notify you by placing a clear notice within it or by sending a relevant notification to the email address you provided to us, before the information concerning you is transferred and generally subject to a different personal data protection policy.
• We may disclose information about you to investigate, prevent or take action against any illegal activity if there are suspicions of wrongdoing or criminal acts against the rights and legitimate interests of any natural or legal person in the event of a breach of the Terms of Use or if that is required by law, as well as in other cases in which we believe in good faith that the disclosure of the information is necessary.
• We may disclose information about you to respond to summonses, investigative warrants, court proceedings, court orders, legal proceedings or other measures imposed by any competent authority, including the Personal Data Protection Authority and other Supervisory Data Protection Authorities of countries – members of the European Union, as well as to secure and uphold our legitimate rights or to challenge claims against us.
Please note that third parties may collect data about you independently, including your IP address and information about the websites you visit and the links you click on, through cookies, “clicks” on links or other media during your visit. For more information, see the “Cookies” section below.
In cases where you provide us with personal data of third parties, you guarantee that you have informed them of the purposes and manner in which we must process their personal data.

NFORMATION KEEPING TIME
The hotel will keep the personal data it collects through its Website for the absolutely necessary period of time for the fulfillment of the above processing purposes or the observance of the applicable laws or agreements of restriction or terms of this Policy. We will keep the information collected automatically for up to 12 months and then it can be stored in an unrecognizable summary form. If you withdraw your consent to the collection and processing of your personal data, we will delete your data from our electronic files and documents, unless keeping them becomes necessary in compliance with our legal obligation or for the exercise, establishment or defense of our rights or legitimate interests before judicial authorities.
When processing is required by provisions of the applicable legal framework, your personal data will be stored for as long as the relevant provisions require.
When processing is performed under a contract, your personal data is stored for as long as is necessary for the execution of the contract and for the establishment, exercise, and / or support of legal claims under the contract.
When processing is done to serve your request, we will process your data for as long as it takes to satisfy your request.
When the processing is done in the context of promotional activities and marketing, we will process your data until you revoke your consent and request that you no longer receive our promotional messages.

INFORMATION SECURITY
The security of your personal data is our absolute commitment. To achieve this, we apply all modern and appropriate for the purposes of processing technical and organizational measures, for the reasonable protection of your personal data from unauthorized and illegal access and processing or accidental loss, destruction, damage, theft, use or disclosure, response and adequacy of which we check at regular intervals.
The security and safety of your information also depends on you. In cases where we have given you or that you have chosen a password to access the services through our website and / or our applications, you are responsible for maintaining the confidentiality of this password. Please do not share your password with anyone else.
We make every effort to ensure the most complete safe use of our website or applications. We recommend that you do not include any confidential information (eg credit card information) when using e-mail. For your own protection, our responses via email to you will not include any confidential information.
Third-party social networks that provide interactive activities, add-ons or social networking features (for example to allow you to connect to Facebook or Google to find friends to add as links or to “Like” a page) may use cookies or other methods (for example web beacons) to collect information about the use of the site and our applications. The use of this information by third parties depends on the privacy policy available on the social networking site, which we encourage you to consider carefully. These third parties may use these cookies or other tracking methods for their own purposes, by relating information about the use of our website with any personal information they may have. We may also receive detailed information from social networks that will help us measure the effectiveness of our content and ads on social networks (for example appearances and clicks).

CREDIT CARD PAYMENT
Your credit card information is not stored in the hotel’s storage media during the transaction but is entered directly into the secure environment of the partner bank which has taken over the routing of all the cards and uses encryption.

YOUR RIGHTS
You may, as the case may be, exercise the following rights:
• the right of access, to find out which data we are processing for you, for what purpose and their recipients,
• the right to rectification, in order to correct any deficiencies or inaccuracies in your data,
• the right to erasure (right to be forgotten), to delete your personal data from our files, but as long as their processing is no longer necessary or the retention of your data is not required in order to comply with our legal obligations or for defense our legal interests before the Courts,
• the right to restrict processing, in case of questioning the accuracy of your data,
• the right to data portability, to receive your data in a structured and commonly used format,
• the right to object if you do not wish to use your data for the purposes of directly promoting our services. Our hotel does not prepare profiles based on the personal data you provide to us through this Website.
For the exercise of your rights, please address your respective request by writing to us in the following postal address Platys Gialos 84600 Mykonos or by phone calling +30 22890 23405 or by sending us an email to the email address info@argo-mykonos.gr
The hotel will make every effort to respond to your request within thirty days of receipt. However, if due to the complexity of your request or due to the volume of information it is not possible to satisfy your request within thirty days, we undertake to inform you within the above deadline in writing of the reasons for the delay and to make every effort to satisfy your request as soon as possible and in any case within two additional months.
The hotel reserves the right not to satisfy your request in the event that it is found to be manifestly unfounded or excessive, informing you of the reasons for its dissatisfaction.
In any case, you have the right to lodge a complaint with the Personal Data Protection Authority (www.dpa.gr).

Cookies
What are cookies and why do we use them?
They are small pieces of information stored on computers in order to identify the browser used during web browsing. Device IDs are collected from the available system data, which may include IP addresses, user information (browser version, type and operating system version) or device identifiers, such as Apple IDs for advertisers, Apple IDs for suppliers, Google’s Android IDs, or Google Play Store ad IDs. Cookies and similar technologies can be used to memorize data, such as user IDs and preferences.
Using cookies makes it easier for our Website to memorize information about your visit, collecting useful information about your search preferences. So, the search experience will be improved the next time you visit us. In order to provide you with our various services, our business and service providers collect traffic data, IP address, your device software, the type of server you use when navigating, and information on how you use the website (such as the day and time of the connection and disconnection) created during the time you use the website.
In addition, cookies help us to see the performance and traffic of our Website, improving its presentation and content, according to the preferences of our visitors.

What cookies do we use?
Some or all of the cookies described below may be stored in the browser. You can view and manage cookies in the browser (however browsers for mobile devices may not offer this visibility). Our Website may use the following cookies.
1. Absolutely necessary:
The necessary technical cookies are essential for the proper functioning of our Website, they allow you to browse and use its functions. These cookies do not recognize your personal identity. Without these cookies, we cannot offer effective operation of our Website. In addition, these cookies allow our Website to remember your options such as font size to provide improved and personalized features.
2. Performance Cookies

Google analytics:
These cookies collect information about how you use our Website, for example, which pages you visit most often. These cookies collect aggregate, anonymous information that does not identify a visitor. They are used exclusively to improve the performance of a website.
Search Console
These cookies collect aggregate anonymous information about the proper operation and possible errors of our Website, such as whether a user is looking for an older version of it or if some files have been compromised.
Don’t want to use cookies?
You can configure the navigation software in such a way that it excludes all cookies or indicates when a cookie is being sent, however some isotope functions or services may not work properly without cookies.
More information on the types of cookies is available at http://www.allaboutcookies.org. If you want to know how to check or remove cookies, you can visit www.AboutCookies.org.
How to contact us
If you have any questions regarding this Policy or in general regarding the activities of the hotel, you can contact the hotel at
info@argo-mykonos.gr (Email address)
Privacy Policy Updates
The hotel reserves the right to modify this Policy, always in accordance with applicable law on privacy and personal data protection. Visitors to our Website should regularly read the Privacy Policy to be informed of any changes made, and the Hotel undertakes to provide the necessary information to its visitors and users by any means possible in compliance with the conditions set by the EU General Data Protection Regulation 679/2016.

 

Information on the processing of personal data through a video surveillance system

1. Processor:
ARGO MYKONOS E.E., Platis Gialos, 84600, Mykonos, tel. 2289023405

2. Purpose of elaboration and legal basis:
We use a surveillance system for the purpose of protecting persons and goods. Processing is necessary for the purposes of legal interests that we seek as a controller (Article 6 par. 1. f GKPD).

3. Analysis of legal interests
Our legal interest consists in the need to protect our space and the goods found in it from illegal acts, such as theft. The same applies to the safety of life, physical integrity, health as well as the property of
our staff and third parties who are legally in the supervised area. We only collect image data and limit download to areas where we have assessed that there is an increased likelihood of illegal actions e.g. theft,
both in our coffers and at the entrance, without focusing on places where the privacy of the persons whose image is being taken may be excessively restricted, including their right to respect for personal data.

4. Recipients
The material kept is accessible only by our competent / authorized staff in charge of the safety of the space. This material is not transmitted to third parties, except in the following cases: a) to the competent judicial, prosecutorial and police authorities when it includes information necessary for the investigation of a criminal act which concerns persons or goods of the controller, b) to competent judicial, prosecutorial and police authorities when requesting data, legally, in the performance of their duties, and c) to the victim or perpetrator of a criminal act, in the case of data which may constitute evidence of the act.

5. Adherence time
We keep the data for seven (7) days, after which they are automatically deleted. In case we find an incident during this period, we isolate part of the video and keep it for up to one (1) more month, in order
to investigate the incident and initiate legal proceedings to defend our legal interests, while if the incident concerns thirdly, we will keep the video for up to three (3) more months.

6. Rights of data subjects
The data subjects have the following rights:
• Right of access: you have the right to know if we are editing your image and, if so, to obtain a copy.
• Restriction right: you have the right to ask us to restrict the processing, such as not
deleting data that you deem necessary to establish, exercise or support legal claims.
• Right to object: you have the right to object to the processing.
• Right to delete: you have the right to request that we delete your data.

You can exercise your rights by sending an e-mail to the address info@argo-mykonos.gr or letter to our postal address or by submitting the request to us in person, to the address of the store. To look at a request related to your image, you need to determine when you were in the range of the cameras and give us a picture of you to make it easier for us to locate your data and hide the data of third parties. . Alternatively, we give you the opportunity to visit our facilities to show you the images in which you appear. We also point out that exercising the right to object or delete does not imply the immediate deletion of data or modification of the processing. In any case, we will answer you in detail as soon as possible, within the deadlines set by the GKPD.

7. Right to file a complaint
In the event that you consider that the processing of the data concerning you violates Regulation (EU) 2016/679, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority.
The competent supervisory authority for Greece is the Data Protection Authority, 1-3 Kifissias, 115 23, Athens, https://www.dpa.gr/, tel. 2106475600.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο Διαδικτυακός Τόπος https://argo-mykonos.gr/el/ εφεξής η «Ιστοσελίδα», τελεί υπό τη διαχείριση της εταιρείας με την επωνυμία «ARGO MYKONOS Ε.Ε». Τα προσωπικά δεδομένα, ήτοι όλες οι πληροφορίες οι οποίες σας ταυτοποιούν ως πρόσωπα ή μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, τα οποία παρέχετε προαιρετικά και υποχρεωτικά, όταν εισέρχεστε στην ιστοσελίδα ή κάνετε εγγραφή για διάφορες εφαρμογές σχετικές με υπηρεσίες που παρέχονται από το ξενοδοχείο ARGO HOTEL και οποιαδήποτε επιπλέον προσωπικά δεδομένα ζητηθούν σε μεταγενέστερα χρονικά στάδια, συλλέγονται, επεξεργάζονται, μεταφέρονται, αποθηκεύονται και χρησιμοποιούνται από εμάς, με την ιδιότητα του υπεύθυνου επεξεργασίας, καθώς επίσης και από παρόχους υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένων των εκτελούντων την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και των παρόχων υπηρεσιών.

Το ξενοδοχείο μας αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη σοβαρότητα την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας του.

Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς, όταν την επισκέπτεστε και όταν κάνετε χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών της, τις πληροφορίες που αναρτώνται σε αυτήν, τη χρήση αυτών καθώς και τα δικαιώματά σας. Οι όροι αυτοί μπορεί να βελτιωθούν, να ενημερωθούν ή με οποιονδήποτε τρόπο να τροποποιηθούν ολοκληρωτικά ή εν μέρει, ανά πάσα στιγμή.

Η παρούσα Πολιτική επέχει θέση ενημέρωσης των υποκειμένων των δεδομένων, σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική και εν γένει με τον τρόπο που το ξενοδοχείο συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@argo-mykonos.gr

 

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

Η Ιστοσελίδα μας έχει ενημερωτικό περιεχόμενο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας και μόνη η περιήγηση σε αυτήν (χωρίς την πραγματοποίηση κράτησης ή αποστολής αιτήματος) δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή/εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα, οι ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην σελίδα, η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή, βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών (βλ. κατωτέρω στην ενότητα Cookies).

Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα από την περιήγησή σας στο Διαδικτυακό μας τόπο, παρακαλείσθε όπως απόσχετε από την επίσκεψη αυτού, εάν δεν επιθυμείτε τη συλλογή κι επεξεργασία των πληροφοριών αυτών.

Πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας:

-Επικοινωνία
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης της Ιστοσελίδας επιθυμεί μέσω αυτής να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο, καλείται να συμπληρώσει και να υποβάλει την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας, κατά την υποβολή της οποίας η Ιστοσελίδα συλλέγει και επεξεργάζεται, κατόπιν συγκατάθεσής σας, τα εξής προσωπικά σας δεδομένα:

ονοματεπώνυμο
email
θέμα
μήνυμα (ελεύθερο κείμενο του ενδιαφερόμενου)
κωδικός ασφαλείας.

-Πραγματοποίηση κράτησης & Παροχή έξτρα υπηρεσιών
Ενδέχεται επίσης να σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικές πληροφορίες για ειδικούς σκοπούς, όπως όταν πραγματοποιείτε μια κράτηση για διαμονή στο ξενοδοχείο μας, για την παροχή επιπρόσθετων υπηρεσιών, οπότε και συλλέγονται μεταξύ άλλων:

-στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας, η διεύθυνση αλληλογραφίας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου.
-αριθμός πιστωτικής κάρτας ή άλλος αριθμός λογαριασμού πληρωμής, διεύθυνση χρέωσης και άλλα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης (“Πληροφορίες πληρωμής”)
-αρχεία και αντίγραφα της αλληλογραφίας σας εάν εσείς επικοινωνήσετε μαζί μας.
-πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκπλήρωση ειδικών αιτημάτων (π.χ. συνθήκες υγείας που απαιτούν ειδικό κατάλυμα)
-πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας άφιξης και αναχώρησης, καθώς και αγαθών και υπηρεσιών που αγοράζονται.
-και σε περιορισμένες περιπτώσεις, πληροφορίες σχετικά με την πίστωση των πελατών.

-Προωθητικές ενέργειες
Όταν εγγράφεστε για τη λήψη ενημερωτικού υλικού (newsletter), συλλέγουμε και αποθηκεύουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Στα πλαίσια προηγούμενης συναλλαγής σας με το ξενοδοχείο μας ή κατόπιν ρητής συγκαταθέσεώς σας, ενδέχεται από καιρό σε καιρό να σας αποστείλουμε στο προσωπικό ή επαγγελματικό σας email, ή να σας καλέσουμε και να αποστείλουμε μηνύματα στον αριθμό τηλεφώνου σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για νέα, προσφορές και εκδηλώσεις του ξενοδοχείου, που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Χρησιμοποιώντας την παρούσα Ιστοσελίδα και με την επιφύλαξη των διατάξεων της νομοθεσίας περί συγκατάθεσης για την αποστολή ηλεκτρονικών επικοινωνιών για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνεται τέτοιου είδους ενημερώσεις ή οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε τη διακοπή αυτών, παρακαλούμε όπως μας το γνωστοποιήσετε άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας του ξενοδοχείου. Είστε ελεύθεροι να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε.

Μπορεί να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από διάφορες πηγές, μεταξύ των οποίων:
-μέσω του Δικτυακού Τόπου
-μέσω των κέντρων κράτησης και τηλεφωνικών κλήσεων
-μέσω των κοινωνικών μέσων και των καναλιών εμπορικών σημάτων (π.χ. Facebook, Twitter).

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ:
Για να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πώς χρησιμοποιείται ο Διαδικτυακός Τόπος μας από τους επισκέπτες αυτού, τηρούμε σε συγκεντρωτική μορφή και αναλύουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, για να παρακολουθήσουμε και αναλύσουμε τη χρήση του Ιστότοπου, για να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητά του και για να διαμορφώσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ
Κατά τη συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνουμε την κατάλληλη μέριμνα, προκειμένου να διακριβώσουμε ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 21 του Ν.4624/2019, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό, με σχετική ενημέρωση του γονέα ή κηδεμόνα του ανηλίκου. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 15 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ
Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

– Για την επαλήθευση των στοιχείων σας από εμάς, όταν συνδέεστε στους ιστοτόπους μας, στις Εφαρμογές μας και στο wi-fi.
– Για την εκπλήρωση αιτημάτων διαμονής ή πληροφοριών και την ανάκληση των προτιμήσεών σας και των πληροφοριών εγγραφών σας.
– Για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς|
– Να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας αποστέλλουμε ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας
– Για την εκτίμηση και λήψη δεδομένων για διοικητικούς και άλλους σκοπούς επικοινωνίας και για να λειτουργούμε και να βελτιώνουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, των ιστοσελίδων μας, των Προγραμμάτων και των Εφαρμογών που σχετίζονται με τις λειτουργίες μας
– Για την συμμόρφωση με το εφαρμοστέο δίκαιο, όπως είναι η καταγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων των πελατών που διαμένουν στο ξενοδοχείο, και η διατήρηση των παραστατικών όλων των κινήσεων.
– Για την υποστήριξη σκοπών πληροφορικής.
– Για την υποστήριξη επιχειρησιακών διαδικασιών.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Οι νόμιμες βάσεις επεξεργασίας των δεδομένων, σχετίζονται άμεσα με τον εκάστοτε επιδιωκόμενο σκοπό. Όταν τα δεδομένα σας συλλέγονται για σκοπούς πραγματοποίησης κράτησης ή παροχής έξτρα υπηρεσιών από το ξενοδοχείο μας, η επεξεργασία κρίνεται σύννομη στα πλαίσια εκτέλεσης της σύμβασής μαζί σας. Η συλλογή των δεδομένων ταυτοποίησης σας είναι απαραίτητη για να συμμορφωθούμε στις νομικές μας υποχρεώσεις. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για προωθητικούς σκοπούς στηρίζεται στην συγκατάθεση σας. Παράλληλα, ανάλογα με τη φύση της επεξεργασίας, ενδέχεται αυτή να στηρίζεται και σε άλλες νόμιμες βάσεις του άρθρου 6 ΓΚΠΔ (π.χ.το έννομο συμφέρον μας) ή του άρθρου 9 όταν η επεξεργασία αφορά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ειδικών κατηγοριών (π.χ. ρητή συγκατάθεση στη περίπτωση που μοιραστείτε με εμάς δεδομένα όπως οι αλλεργίες σας ή άλλες προτιμήσεις σας, προκειμένου να ληφθούν υπ’ όψιν κατά τη διαμονή σας)

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Το ξενοδοχείο μας σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Για τον λόγο αυτό δεν κοινοποιεί, δεν διαβιβάζει και δεν καθιστά τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους. Επίσης δεν διαβιβάζουμε τις πληροφορίες αυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενδέχεται να καθιστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

Μπορεί να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν κοινοποιούμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία επικοινωνίας σας σε τρίτα μέρη.
Μπορεί να χρησιμοποιούμε ή να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που σας αφορούν μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας και με ρητές συμβατικές δεσμεύσεις ως προς την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας.
Μπορεί να κοινοποιήσουμε πληροφορίες για εσάς στην περίπτωση που το ξενοδοχείο εξαγοραστεί από ή συγχωνευτεί με άλλη εταιρεία ή λάβει χώρα μια παρόμοια επιχειρηματική συναλλαγή. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή η Ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώσει τοποθετώντας ευδιάκριτη γνωστοποίηση εντός της ή αποστέλλοντας σχετική ενημέρωση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε παράσχει, προτού οι πληροφορίες που σας αφορούν μεταβιβασθούν και υπαχθούν εν γένει σε διαφορετική πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για έκνομη συμπεριφορά ή αξιόποινες πράξεις σε βάρος δικαιωμάτων και έννομων συμφερόντων οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας ή εάν απαιτείται από το νόμο, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Εποπτικών Αρχών Προστασίας Δεδομένων άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και να προσασπίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη μπορεί να συλλέγουν κατά τρόπο ανεξάρτητο δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και πληροφοριών σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και των συνδέσεων στις οποίες κάνετε κλικ, μέσω των cookies, των «κλικ» σε συνδέσεις ή άλλων μέσων κατά την επίσκεψή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε κατωτέρω στην ενότητα «Cookies».

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες, εσείς μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Το ξενοδοχείο θα τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μέσω της Ιστοσελίδας της για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας ή την τήρηση των ισχυόντων νόμων ή συμφωνίες περιορισμού ή όρους της παρούσας Πολιτικής. Θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για διάστημα έως 12 μηνών και στη συνέχεια θα μπορούν να αποθηκεύονται σε μη αναγνωρίσιμη συνοπτική μορφή .Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή κι επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων ή έννομων συμφερόντων μας ενώπιον δικαστικών αρχών.

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται για την εξυπηρέτηση κάποιου αιτήματός σας, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών και μάρκετινγκ, θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας και να αιτηθείτε να μην λαμβάνεται πια διαφημιστικά μηνύματά μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας είναι για μας απόλυτη δέσμευση. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, για την εύλογη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη και παράνομη πρόσβαση και επεξεργασία ή τυχαία απώλεια, καταστροφή, ζημία, κλοπή, χρήση ή αποκάλυψη, την ανταπόκριση και επάρκεια των οποίων ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η ασφάλεια και η ασφάλεια των πληροφοριών σας εξαρτάται επίσης από εσάς. Στις περιπτώσεις που σας έχουμε δώσει ή που εσείς έχετε επιλέξει έναν κωδικό πρόσβασης για πρόσβαση στις υπηρεσίες μέσω του ιστότοπού μας ή / και των εφαρμογών μας, είστε υπεύθυνοι για την διατήρηση της εμπιστευτικότητας αυτού του κωδικού πρόσβασης. Σας ζητάμε να μην μοιραστείτε τον κωδικό σας με κανέναν άλλο.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα την ασφαλή χρήση του ιστοτόπου μας ή των εφαρμογών μας. Σας συνιστούμε να μην συμπεριλαμβάνετε καθόλου εμπιστευτικές πληροφορίες (π.χ. πληροφορίες πιστωτικής κάρτας) όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Για την δική σας προστασία οι απαντήσεις μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς εσάς δεν θα περιλαμβάνουν καμία εμπιστευτική πληροφορία.

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών που παρέχουν διαδραστικές δραστηριότητες, προσθήκες ή λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. για να σας επιτρέψουν να συνδεθείτε στο Facebook ή στο Google για να βρουν φίλους που θα προσθέσουν ως συνδέσεις ή για “Like” σε μια σελίδα) ενδέχεται να χρησιμοποιούν cookies ή άλλες μεθόδους (π.χ. web beacons) για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου και των εφαρμογών μας. Η χρήση αυτών των πληροφοριών από τρίτους εξαρτάται από την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του κοινωνικού δικτύου, κάτι που σας παροτρύνουμε να εξετάσετε προσεκτικά. Τέτοια τρίτα μέρη μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα cookies ή άλλες μεθόδους παρακολούθησης για δικούς τους σκοπούς, συσχετίζοντας πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας με οποιαδήποτε προσωπική σας πληροφορία που μπορεί να έχουν. Ενδέχεται επίσης να λάβουμε πληροφορίες αναλυτικών στοιχείων από κοινωνικά δίκτυα που θα μας βοηθήσουν να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα του περιεχομένου και των διαφημίσεών μας στα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. εμφανίσεις και κλικ).

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών,
το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας,
το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη ή η διατήρηση των δεδομένων σας δεν απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις έννομες υποχρεώσεις μας ή για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας ενώπιον των Δικαστηρίων,
το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας
το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο
το δικαίωμα εναντίωσης, εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών μας. Το ξενοδοχείο μας δεν προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ επί τη βάσει των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε όπως απευθύνετε το αντίστοιχο αίτημά σας επικοινωνώντας εγγράφως στην ταχυδρομική διεύθυνση Πλατύ Γιαλός Μύκονος ΤΚ:84600, ή τηλεφωνικώς καλώντας στο +30 2289023405 ή με email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@argo-mykonos.gr

Το ξενοδοχείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Cookies

Τι είναι τα cookies και γιατί τα χρησιμοποιούμε;

Είναι μικρά τμήματα πληροφοριών που αποθηκεύονται στους υπολογιστές με σκοπό την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια περιήγησης στους ιστότοπους. Τα αναγνωριστικά συσκευών συγκεντρώνονται από τα διαθέσιμα στοιχεία του συστήματος, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνονται διευθύνσεις IP, πληροφορίες παράγοντα χρήστη (έκδοση προγράμματος περιήγησης, τύπος και έκδοση λειτουργικού συστήματος) ή αναγνωριστικά που δημιουργούνται από συσκευές, όπως αναγνωριστικά της Apple για διαφημιζόμενους, αναγνωριστικά της Apple για προμηθευτές, αναγνωριστικά Android της Google ή αναγνωριστικά διαφημίσεων του Google Play Store. Τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μπορεί να χρησιμοποιούνται για την απομνημόνευση στοιχείων, όπως είναι τα αναγνωριστικά και οι προτιμήσεις χρηστών.

Η χρήση των cookies διευκολύνει τα Διαδικτυακό μας Τόπο να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε. Προκειμένου να σας παρέχουμε τις διάφορες υπηρεσίες μας, η επιχείρηση μας και οι πάροχοι υπηρεσιών συλλέγουν δεδομένα κίνησης, τη διεύθυνση IP, το λογισμικό της συσκευής σας, το είδος του διακομιστή που χρησιμοποιείτε κατά την πλοήγησή σας καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα (όπως για παράδειγμα την ημέρα και ώρα της σύνδεσης και της αποσύνδεσης) που δημιουργούνται κατά τη χρήση από εσάς της ιστοσελίδας..

Επιπλέον, τα cookies μας βοηθούν να βλέπουμε την απόδοση και την επισκεψιμότητα του Διαδικτυακού Τόπου μας, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών μας.

Google analytics:

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον Διαδικτυακό μας Τόπο, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

Search Console

Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με την ορθή λειτουργία και την τυχόν ύπαρξη λαθών στο Διαδικτυακό μας Τόπο, όπως για παράδειγμα εάν κάποιος χρήστης αναζητά μία παλαιότερη έκδοση αυτού ή εάν έχει γίνει παραβίαση κάποιων αρχείων.

Δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies;

Μπορείτε να ρυθμίσετε το λογισμικό πλοήγησης με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείει όλα τα cookies ή να υποδεικνύει πότε αποστέλλεται ένα cookie, παρόλα αυτά όμως μερικές λειτουργίες ή υπηρεσίες του ισοτόπου μπορεί να μην λειτουργούν σωστά χωρίς τα cookies.

Περισσότερες πληροφορίες για τα είδη των cookies είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.allaboutcookies.org. Εάν επιθυμείτε να μάθετε πώς μπορείτε να ελέγχετε ή να αφαιρείτε τα cookies, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.AboutCookies.org.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή γενικότερα, αναφορικά με τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου, μπορείτε να επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@argo-mykonos.gr

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, που πραγματοποιείται, ενώ το ξενοδοχείο δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών της με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016.

 

Ενημέρωση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μέσω συστήματος βιντεοεπιτήρησης
1. Υπεύθυνος επεξεργασίας:
ARGO MYKONOS E.E., Πλατύς Γιαλός,  84600, Μύκονος, τηλ. 2289023405

2. Σκοπός επεξεργασίας και νομική βάση:
Χρησιμοποιούμε σύστημα επιτήρησης για τον σκοπό της προστασίας προσώπων και αγαθών. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1. στ ΓΚΠΔ).

3. Ανάλυση εννόμων συμφερόντων
Το έννομο συμφέρον μας συνίσταται στην ανάγκη να προστατεύσουμε τον χώρο μας και τα αγαθά που ευρίσκονται σε αυτόν από παράνομες πράξεις, όπως ενδεικτικά από κλοπές. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας καθώς και της περιουσίας του προσωπικού μας και τρίτων που νομίμως ευρίσκονται στον επιτηρούμενο χώρο. Συλλέγουμε μόνο δεδομένα εικόνας και περιορίζουμε τη λήψη σε χώρους που αξιολογήσαμε ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τέλεσης παράνομων πράξεων π.χ. κλοπής, όπως στα ταμεία μας και στην είσοδο, χωρίς να εστιάζουμε σε χώρους όπου ενδέχεται να περιορίζεται υπέρμετρα η ιδιωτική ζωή των προσώπων των οποίων λαμβάνεται η εικόνα, περιλαμβανομένου του δικαιώματός τους στον σεβασμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

4. Αποδέκτες
Το τηρούμενο υλικό είναι προσβάσιμο μόνο από το αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια του χώρου. Το υλικό αυτό δεν διαβιβάζεται σε τρίτους, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις: α) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν περιλαμβάνει στοιχεία απαραίτητα για τη διερεύνηση μιας αξιόποινης πράξης, η οποία αφορά πρόσωπα ή αγαθά του υπευθύνου επεξεργασίας, β) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν ζητούν δεδομένα, νομίμως, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, και γ) προς το θύμα ή τον δράστη μιας αξιόποινης πράξης, όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία ενδέχεται να αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία της πράξης.

5. Χρόνος τήρησης
Τηρούμε τα δεδομένα για επτά (7) ημέρες, μετά την πάροδο των οποίων διαγράφονται αυτόματα. Σε περίπτωση που στο διάστημα αυτό διαπιστώσουμε κάποιο περιστατικό, απομονώνουμε τμήμα του βίντεο και το τηρούμε έως και έναν (1) μήνα ακόμα, με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού και την έναρξη νομικών διαδικασιών για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας, ενώ αν το περιστατικό αφορά τρίτον θα τηρήσουμε το βίντεο έως και τρεις (3) μήνες ακόμα.

6. Δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων
Τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα εξής δικαιώματα:
• Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε δικαίωμα να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε την εικόνα σας και, εφόσον αυτό ισχύει, να λάβετε αντίγραφο αυτής.
• Δικαίωμα περιορισμού: έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία, όπως για παράδειγμα να μη διαγράψουμε δεδομένα τα οποία θεωρείτε απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
• Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.
• Δικαίωμα διαγραφής: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε δεδομένα σας.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση
info@argo-mykonos.gr ή επιστολή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση ή καταθέτοντάς μας οι ίδιοι το αίτημα αυτοπροσώπως, στη διεύθυνση του καταστήματος. Για να εξετάσουμε ένα αίτημα που σχετίζεται με την εικόνα σας, θα πρέπει να μας προσδιορίσετε πότε περίπου βρεθήκατε στην εμβέλεια των καμερών και να μας δώσετε μια εικόνα σας, ώστε να μας διευκολύνει στον εντοπισμό των δικών σας δεδομένων και στην απόκρυψη των δεδομένων τρίτων εικονιζόμενων προσώπων. Εναλλακτικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας για να σας επιδείξουμε τις εικόνες στις οποίες εμφανίζεστε. Επισημαίνουμε επίσης ότι η άσκηση δικαιώματος εναντίωσης ή διαγραφής δεν συνεπάγεται την άμεση διαγραφή δεδομένων ή την τροποποίηση της επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα σας απαντήσουμε αναλυτικά το συντομότερο δυνατόν, εντός των προθεσμιών που ορίζει ο ΓΚΠΔ.

7. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή.
Αρμόδια εποπτική αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 2106475600.

 

COVID-19